Sofie Hammer

Fotograf & visuel content creator.

Med fokus på ærlig og ægte storytelling.

Det jeg overordnet tilbyder er min visuelle rådgivning til dig som virksomhed, fotografering og annoncering via min instagramprofil @by.sofiehammer, samt hjælp til selvhjælp igennem mine presets, som er en nem og billig løsning til at optimere dit visuelle udtryk på samtlige af dine sociale medier, website mv.

Som fotograf hjælper jeg din virksomhed med at indramme dit produkt eller service på den bedste vis i samråd med jer og jeres ønsker for jeres visuelle udtryk. Jeg designer her jeres helt eget og unikke preset; så i får både lidt af mig, men i allerhøjestegrad jeres helt eget personlige udtryk.

Igennem annoncering via min instagramprofil, er jeg med til at skabe en unik storytelling omkring jeres brand, produkt eller service. På denne måde hjælper jeg til at skabe en personlig forbindelse mellem jeres brand og mine følgere. Mit univers lægger vægt på slowliving, store oplevelser, hygge, tiny home og alt derimellem. & ved at placere jeres produkt eller service i mit univers, vil det igennem denne fortælling ligge i top of mind hos mine følgere næste gang de skal erhverve sig det produkt eller den service i forhandler.

Mine presets forhandles til både privatpersoner, fotografer og alle andre slags virksomheder, som ønsker et strømlignet visuelt udtryk. Et preset skaber en god base for det enkelte billede, samt medvirker til overordnet samhørighed af din visuelle identitet.

Derudover bidrager jeg altid med visuel rådgivning, hvis det er noget i har interesse i.

Jeg vil glæde mig til at blive jeres nye visuelle partner. 

xx Sofie

Daughters of india-39.jpg

FØLG MED PÅ INSTAGRAM