OM MIG

Det er mig bag kameraet. Det er mig som råber smiiiil, siger lidt til højre, lidt til venstre, rykker rundt og styler de forskellige billeder som du ser på denne side og min IG. 

 

Jeg er Københavner bosat på ønskeøen Bornholm, sammen med min mand & tre små minimennesker, som jeg tumler med hver dag. Det var et bevidst valg om, at skabe de bedste omstændigheder for vores mentale helbred. Naturen, havet og roen er en gave hver dag. 

Jeg har altid haft en stor passion for fotografi & visuel storytelling, så for mig er fotografering & ord en vigtig del af hverdagen, for at kunne mindes & dokumentere mine børns opvækst, mit arbejde, samt livets op & nedture.

Jeg er uddannet multimediedesigner & er ejer af eget firma. Her igennem udbyder jeg forskellige kreative & digitale løsninger, så som webdesign, grafiskdesign, logoer, kataloger, visitkort mm, samt fotografering.

Jeg er opvokset i et kreativt miljø, med en farmor som er skulptør og en far som er musiker. Det falder mig derfor helt naturligt at være medskaber af visuelle kreationer, fotografering, styling mv. 

Jeg håber at du vil tage med på min rejse og lade dig inspirerer. 

xx Sofie

Hej, jeg er Sofie!
Mød mine børn
FAY
KNUD
VIGGO

LET'S GET IN TOUCH

Tlf.: + 45 53 52 00 09

Email: sofiehammerk@gmail.com

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

  • White Instagram Icon

Sofie Hammer 2018 Copyright © All Rights Reserved