KONTAKT

lad os snakke sammen om dine tanker og drømme

Tak fordi du er nået helt til denne side.

LET'S GET IN TOUCH!

Hvordan kan du vide, om jeg er den rigtige fotograf for dig, her er lidt om mine tanker bag og hvordan jeg fanger mine fotografier:

Det handler om at have det sjovt, at skabe liv og personlighed til dine billeder. Om det så er i skoven, ved havet, eller blot i dagligstuen - så længe det er i dine helt rette omgivelser. Så vil jeg elske at fange de mest naturlige og ægte øjeblikke, udtryk og interaktioner. Jeg tror på, at det er de små ting frem for de store ting, som er vigtige at tage højde for og at det er hvem du er, som er vigtig at få fanget i kameralinsen. 

Jeg stræber efter at få skabt så naturlig, down to earth stemning i mine billeder, tilføjet lidt kant. Så virkeligheden er så uperfekt - perfekt, og taget helt særligt til dig. 
 

Så hvorfor skal du tage springet og investere i en fotograf?

Se sådan her på det;
Fotografier er noget, der kun vil stige i personligværdi over tid. Det er minder om et specielt øjeblik, hvor du følte dig glad, smuk, elsket og kan se tilbage på lige netop dét tidspunkt i dit liv og de minder som er forbundet med disse fotografier. Det er måske flashbacks til dine elskede små mini mennesker, der måske nu er vokset dig over hovedet, eller en helt normal onsdag, der blev til noget helt særligt, da din partner og dig sagde ja til hinanden - alt vil blive husket og elsket gennem disse billeder.

 

Jeg håber at være den perfekte fotograf for dig og dine minder.

"

Jeg tror på at det magiske sker, når du er i dine rette omgivelser. Derfor tager jeg gerne på tur, for at skabe de fineste omgivelser for dig, dine børn eller et hvilket som helst scenarie du ønsker at forevige. 

Du skal være velkommen til at tage kontakt, for mere information omkring priser for 2019.

Jeg sammensætter en særlig pakke til dig, alt afhængigt af hvilke ønsker du måtte have. 

Hvis du er en virksomhed/brand? Sørger jeg for speciel indretning og styling af jeres produkter. Jeg ville elske at skabe noget særligt og indbydende billedemateriale til jer. 

LAD OS SKABE MAGIEN SAMMEN

Jeg kan ikke vente med at høre fra dig!

sofiehammerk@gmail.com  |  Tlf: +45 53 52 00 09

  • Black Instagram Icon

Punkter du kan overveje i din besked

LET'S GET IN TOUCH

Tlf.: + 45 53 52 00 09

Email: sofiehammerk@gmail.com

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

  • White Instagram Icon

Sofie Hammer 2018 Copyright © All Rights Reserved