Naturligt fodtøj

Jeg føler mig beæret over at kunne byde velkommen til Nature Footwear, som en af mine faste samarbejdspartnere. I mange år har deres sko været en del af min garderobe og jeg husker tydeligt mit første lyserøde par. Kærligheden til de fodformede sko er ikke blevet mindre med årene og nu er hele familien indehaver af minimum et par sko derfra.

Jeg sætter stor pris på at vide, at jeg arbejder med et firma, som vægter etikken højt, både det menneskelige og det miljømæssige. Hvor de vægter personer over profit og kvalitet frem for kvantitet.


Deres udvalg minder mig om et ægte italiensk pizzeria, i ved, et af dem hvor der er et lille udvalg af specialiteter, og hvor man bare VED at råvarerne er i orden. Sådan er det også med Nature Footwear. Du bliver hverken skuffet eller fuldstændig overvældet over udvalget - for man ved bare, at når man modtager de par sko man blev forelsket i; at de vil passe perfekt, komplimentere hele garderoben og at materialerne er i orden.


Min absolut forårsfavorit er Anna Suede - Dusty Green. Men du kan jo altid tage et kig selv og se hvilken model der passer bedst til din forårsgarderobe?


xx

Sofie