Mine daglige rutiner

I samarbejde med Australian Bodycare

Ja, daglige rutiner, dem har jeg ikke haft så mange af nogensinde. Altså det er virkelig aldrig noget jeg er gået synderligt meget op i. og jeg skal derfor ikke kalde mig ekspert på området. Men jeg har alligevel haft et par produkter, jeg henad vejen har samlet op og holdt fast i. Et eller faktisk flere af dem er fra Australian Bodycare. & derfor føltes det også helt ok at indgå et samarbejde med dem, for jeg er sådan tyden, som er ret skeptisk hvad produkter angår, som jeg propper i mit fjæs og på min krop. Det særlige ved Australian Bodycare er at de benytter naturproduktet Tea Tree oil, som er dyrket og anvendt i Australien igennem mange år. Det særlige ved denne olie er, at den skulle modvirke bakterier og har derfor nogle meget effektive egenskaber.


Jeg har brugt deres spot stick siden jeg var gravid med Knud, så det tæller vel snart 3 år. Spot stick er antibakteriel og bruges derfor på områder hvor man slår ud og har urenheder. Jeg har personligt, efter 3 års brug, en helt klar fornemmelse af, at den medvirker til at urenhederne aftager hurtigere end normalt – men det er 100% en personlig vurdering.

Derudover har jeg også i mange år benyttet mig af deres face wash. Jeg bruger den hver dag i badet, og man får efterfølgende en meget blød hud. Samtidigt med at sæben giver en opfriskende følelse. I starten skal man lige vænne sig til duften, som er ret speciel, men det er også den der på fineste vis giver denne lidt opfriskende fornemmelse – ift andre produkter jeg bruger / har prøvet.

Det næste produkt er nyt for mig, face masken, og jeg bruger det kun 1-2 gange om ugen, da jeg sjældent giver mig tid til selvforkælelse, eller har tid for den sags skyld. Jeg gad nu godt hvis jeg hver dag lige havde 30 minutter til mig selv – du ved ;) .. når men face masken er altså nyerhvervet og jeg har testet den af over 1,5 månedstid nu. Jeg er ret begejstret må jeg sige. Når det først lykkes mig at snige en maske på, imens ingen opdager det. Masken indeholder sandeltræ-nøddeskaller, som nænsomt fjerner døde hudceller og stimulerer hudens naturlige fornyelse.

Efterfulgt af masken kan jeg godt lide at påfører den dybderensende face tonic. Jeg ved ikke om det rent faktisk er nødvendigt efter brugen af masken, men jeg føler at det lige giver lidt ekstra fugt til huden. Jeg bruger også face tonic om aftenen, efter at have vasket ansigtet og inde jeg påfører ansigtscreme.

Til sidst, men ikke mindst slutter jeg af med ansigtscremen. Som Australian Bodycare selv skriver:

”En let og fugtgivende ansigtscremen, som er drøj i brug og kan bruges som både dag- og natcreme. Indeholder den antibakterielle Tea Tree Oil og den fugtende Macademia Nut Oil – begge ultraplejende olier, som efterlader huden blød uden at fedte. Effektiv mod bumser og uren hud.”

Bum___

Så det var lidt om den fisk. Hvis i vil se mere til herligheden, kan i se min video på IG, hvor jeg viser og fortæller (nogenlunde det samme, som jeg har skrevet her). Hvis du tilfældigvis er blevet interesseret i alle produkter, har Australian Bodycare en ansigtspakke, hvor alle herlighederne indgår og til en lidt bedre pris, end ved køb af enkelt produkter.


xx