hvordan er jeg så i dag?


Den søde, stille pige. Engang var jeg sådan. Altså jeg er stadig forholdsvist sød, men stille – det behøver jeg skam ikke at være. Ikke på den der generte måde, som jeg var i mange år af min barndom og ungdom. Nu er det absolut bevidst stilhed, hvis jeg vælger den stille tilgang til noget.


Kender i det at man som barn og ungt menneske hurtigt kan blive sat i en boks; sådan er du, boks! Det var lidt det der skete for mig i min familie. Ikke af min mor og far, men af nogle andre nære familie-medlemmer. Jeg bebrejder dem intet i dag, men det har været en indvendig kamp for mig i mange år at bevæge mig ud af rollen, som den påtaget "generte" pige. Er der andre end mig der kender til den oplevelse? Det kan jo sagtens ske i andre sammenhænge, end i familien - men det kunne være interessant at høre hvis i er andre, som har oplevet noget lign.

Hvordan er jeg så i dag? Mange bliver nok forholdsvist overrasket, når jeg åbner munden. Da jeg taler forholdvist grimt - altså med utroligt mange bandeord involveret. Det er nogle gange lidt et problem. Og brugen af dem nedstammer fra min kære far, så tak til dig daddy for at nedarve denne dårlige vane. Men bandeord er virkelig med til at understrege en følelse, og dem har jeg mange af – så når begejstringen eller lign. bliver for stor, så vælter det ud med bandeord.

Derudover er jeg vældig sjofel, over for dem der kender mig godt (og dem jeg kan fornemme, kan klare mosten). I husker måske sex-gyngen fra min rundvisning den anden dag i soveværelset. Tro mig, det kan blive 1000 gange værre. Så slemt at du krummer tær. Og jeg elsker det. Jeg elsker at se folk blive en lille smule pinlige, fordi vi alle sammen har tanker der gå langt over grænsen – men som man sjældent deler med andre.

Det skal selvfølgelig holdes på et charmerende niveau, ellers står de fleste af. Så nu har jeg nok pretty much ødelagt de flestes billede af mig og hvor sød jeg er. Men nix. Er det ikke bare befriende, at verden ikke altid hænger sådan sammen. ;)


Jeg håber du nød det her lille kvik-fix til din morgenkaffe.

God onsdag.


xx