forår i farvandet & lidt hyggelig inspiration


reklame for eness


som vi alle ved er foråret over os. selvom Corona virusen har gjort sit indtog i hele verden og vi alle er sendt hjem, så skal i ikke snydes for lidt forårsfornemmelser. vi skal jo stadig holde hjulene igang, selvom livet står lidt stille. så hvorfor ikke støtte op om de små butikker - så de stadig findes på den anden side, af denne underlig verden, vi pt lever i. jeg vil derfor vise jer bud på et par fine kjoler og en strik, som jeg har tænkt mig at hoppe ind, i foråret med.

strikken jeg har på er fra mærket pieces, jeg har hapset en str. xs og den skær virkelig fint lige over lænden, som frisker ens outfit op og er tildels slankende, hvis man går op i den slags. den blå kjole nåede desværre at blive udsolgt inden jeg modtog pakken med tøjet, så den kan jeg desværre ikke linke til. men jeg vil komme med et par andre fine bud på blå kjoler, som også fungere sindsygt fint til strik og forår.

den næste kjole jeg vil vise jer, er fra Superdry i en lækker cremet brun farve. kjolen er uden ærmer og med bindebånd i taljen. bindebåndet er med til at fremhæve ens former på en rigtig fin og elegant måde, som jeg personligt er ret vild med. dette kan også gøre stylingen nemmere, samt det giver mulighed for at kjolen kan have flere udtryk - både med og uden bindebånd. kjolen lukkes med et på knapper fortil og kan også fungere som en trendcoat. smart, smart, smart. som vejret er nu, ville jeg benytte mig af en langærmet inden under og et par seje leggings eller strømpebukser til.

jeg vil på sigt skrive lidt ala det samme slags indlæg, som i går, omkring min egen garderobe - hvor jeg gennemgår mine overordnede tanker omkring mine tøjvalg. selvom det jo i bund og grund minder meget om dem, jeg nævner ved ungernes garderobeguide. men lidt mere inspiration til mor-kvinde-garderoben ville måske være på sin plads og et par bud på forskellige stylinger. ;)


til sidst får i lige en kort video der viser bevægeligheden og fit på de tre nævnte styles.


the end

xx