Fays fine sommergarderobe

.. indeholder reklame

Så nåede vi til Fays sommer garderobe. Ligesom sidst, vil jeg gennemgå de forskellige styles med links til den specifikke del. Fays garderobe er meget identisk med drengenes, her arbejder jeg også med earthy tones som base, men med Fay har jeg også add’et lidt mere rosa nuancer til herligheden. Derudover er hun en kjole pige, så kjoler er der en del af i hendes klædeskab. Jeg startede først med at give hende kjoler på i 3-årsalderen, hvor hun selv begyndte at give udtryk for at det var noget, hun synes var sjovt. For mit vedkommende er det super vigtigt, at tøjet ungerne har på er praktisk, og kan benyttes både i børnehaven, herhjemme og til fest. Derudover arbejder jeg selvfølgelig stadig med de forskellige strukturer i tøjet, som på den måde giver simple styles og outfits lidt liv. + at jeg har fokus på den lille detalje, til at pifte det hele lidt op med___

Først vil jeg gennemgå 6 kjoler. De første tre er afdæmpede i deres udtryk og kan derfor matches med mange forskellige leggings, bukser, strømpebukser, trøjer, t-shirts, cardigans mv.

fra venstre:

Ternet kjole fra Rylee + Cru (kan desværre ikke finde den online)

Skjorte-kjole fra The Simple Folk

Cowboykjole og tee fra The Simple Folk

Herunder ser i hvordan jeg har stylet cowboykjolen med en flæse top, som gør udtrykket super feminint og en smule festligt. I videoen viser jeg hvor nemt kjolen kan ændre udtryk ved at sætten en anden t-shirt eller bluser under og på den måde skabe et mere hverdags-agtigt look. Pga. dette er Fay blevet virkelig glad for kjolen, som jeg i første omgang var lidt spændt på. Der er derudover også lommer i, som er et stort plus når man har et barn der samler uendelige mængder sten på stranden. Derudover går hendes curry leggings fra Facade.atp til alt og både Knud og Viggo har et par – så fede.

Cowboykjole og tee fra The Simple Folk, leggings fra Facade.atp

Skjortekjolen har jeg sat et par cowboybukser til, som jeg giver lidt kant. Kjolen er så simpel i sit udtryk at man nemt kan sætte alverden underdele til, eller en trøje over, for hurtigt at ændre udtrykket.

Skjorte-kjole fra The Simple Folk, cowboybukser fra Play Up (bukserne er fra deres AW kollektion, så er umiddelbart udsolgt)


Til sidst har jeg valgt at style den ternede kjole med en mørkebrun cardigan fra Serendipity Organics, en cardigan som er virkelig god i Fays garderobe, da hun ellers har mange lyse styles. Så denne er med til lige at bryde det lyse univers en smule. Og ja så synes jeg det var lidt sjovt at matche striberne og ternene, da begge farver er afdæmpede, men mønstrene tilsammen spicer det lidt op.

Ternet kjole fra Rylee + Cru, cardigan og leggings fra Sereindipity

Next up er disse tre kjoler. De to fra højre er lårkorte kjoler, så her ville jeg klart anbefale et par shorts, leggings eller lign. under. Derudover kan jeg se at mærkerne selv, omtaler dem som toppe. haha.

fra venstre:

Lilla kjole fra Serendipity Organics

Rød kjole fra MarMar

Stribet kjole fra Play Up


Den stribede kjole er fra Play Up. Jeg ville lige vise to måder at style den på. Først har jeg sat et par simple hvide shorts til, som jo passer nemt til det meste. Kjolen i sig selv har fine striber i en rosa og grønlig nuance, og små knude-sløjfer bagtil, som skaber en del liv. Shortsne er muligvis mindre praktiske, da de er ret sarte, men til gengæld er de skønne på en varm sommerdag ved stranden.

På det andet billede har jeg vist hvordan kjolen kan bruges på køligere dage, med et par cowboybukser under og en simple cardigan.

billede 1: kjole og shorts fra Play Up

billede 2: kjole og cowboybukser fra Play Up, cardigan fra The Simple Folk

Den røde kjole er fra MarMar og er endnu en lårkort en af slagsen. Det er blevet en af Fays favoritter og særligt med hendes leopard leggings under. Derudover har jeg føjet en langærmet bluse under kjolen, for at vise, at den også kan bruges på køligere dage, hvis bare man adder lidt ekstra lag.

Kjole, bluse og leggigns fra MarMar

& så har vi den lilla kjole fra Serendipity Organics. Her får i også lige to stylinger, da kjolen kommer med et par matchende bukser. Nogen elsker det, andre synes det er for meget. Jeg synes faktisk at det i dette tilfælde fungerer, men kjolen er også rigtig fin med en anden underdel. Her er det også muligt at tilføje noget under eller over kjolen, for at forlænge levetiden.

billede 1: kjole og bukser fra Serendipity Organics, bluse fra MarMar

billede 2: kjole, leggings og cardigan fra Serendipity Organics

Så vil jeg lige vise jer hendes bluser og T-shirts for denne sæson. Her i denne omgang ser i tre kortærmede og tre langærmede. Hun har selvfølgelig også nogle langærmede fra vintersæsonen, som hun stadig bruger. Farverne er afdæmpede så de fungere til det meste, der er lidt prikker, striber og flæser som giver et lille pift – så igen er det meget de små detaljer der gør forskellen. Derudover er der en fin struktur og rib i flere af stylsne, som også medvirker til at give liv.

fra venstre:

Stribet bluse fra MarMar

Rosa bluse fra MarMar

Gul-stribet bluse fra Serendipity Organics

Brun T-shirt fra MarMar

Rosa T-shirt med prikker fra Serendipity Organics

Hør tee fra The Simple Folk

Så har hun et par strik cardigans. Jeg synes cardigans fungerer sindssygt fedt, fordi du i en style har to muligheder.

Et: ved at lukke den helt til, som giver et slags udtryk og

to: ved at holde den åben, så man kan se hvad der er indenunder.

fra venstre:

Beige cardigan fra Little Savage

Creme cardigan fra The Simple Folk

Brun cardigan fra Serendipity Organics

Den brune cardigan har jeg stylet med en rosa langærmet bluse og et par shorts. Et forholdsvist simpelt sæt, men strukturerne i både cardigan og bluse, samt den lille flæse detalje på shortsne gør at det får noget liv og derfor ikke fremstår kedeligt.

Bruncardigan fra Serendipity Organics, bluse fra MarMar, shorts fra The Simple Folk

Den cremefarvede cardigan fra The Simple Folk har jeg matchet med en rosa t-shirt med prikker fra Serendipity Organics og en stribet nederdel fra MarMar. Derudover har jeg sat en blå halskæde til, som også er med til at bryde det meget yndige og rosa toner.

Cremefarvet cardigan fra The Simple Folk, T-shirt fra Serendipity Organics, nederdel fra MarMar

Til sidst har vi den beige strik fra Little Savage, som har en virkelig lækker pasform. Under den er en gul-stribet basis bluse fra Serendipity Orgsnics og et par rosa blomster shorts fra MarMar. Shortsne er jo rimelig printet til, men Fay dånede da hun så dem og derfor måtte hun selvfølgelig eje dem. Fay er generelt mere medbestemmende i hvad hun går i end drengene, som er fuldstændigt lige glade.

Beige cardigan fra Little Savage, bluse fra Serendipity Organics, shorts fra MarMar

Så er vi ved at være ved vejs ende, hvor jeg lige slutter af med et billede af hendes bukser og leggings for denne sæson. Som i kan se er det de lidt gullige toner vi bevæger os i, men det passer også så fint til de afdæmpede jordfarver, som mange af de andre styles jo er i. + hendes cowboybukser, som altid er en vinder.

fra venstre

Cowboybukser fra Play Up

Rib leggings fra Facade.atp

Leopard leggigns fra MarMar

Stribet leggings fra Serendipity Organics

Når, det var lidt for denne omgang. Jeg ved at jeg får lidt flere sommerstyles ind ad døren til dem alle tre, som jeg også tænker at vise frem + sko, som flere af jer har spurgt ind til – så det bliver i næste version af ungernes garderobe.

sidenote: Jeg har muligvis tindens til at gå mere op i drengens garderobe, fordi jeg panikkede lidt (den gang jeg blev mor til Knud), over hvor lidt fedt der er. Forstået på den måde, at der på daværende tidspunkt var stor fokus på, at drengetøj skulle være blåt eller grønt og med store print af biler på. Det fungerer helt sikkert for nogen, men jeg har virkelig lagt en effort i, at gå i en anden retning og se på drengetøj med andre øjne. Pigetøj til gengæld, har den fordel, at der både findes kjoler og nederdele, som nemt kan pifte en basis bluse eller lign. op. Med drengene kræver det lidt mere opfindsomhed.

Anyhow, så håber jeg at i kunne finde lidt inspiration i Fays garderobe. (:

xx