forårsgarderoben

.. mange af jer på IG spørg ofte indtil børnenes garderobe. så for at starte et sted, vil jeg fortælle lidt om deres efterårsgarderobe og svare på generelle spørgsmål. derfor må jeg hellere nævne at indlægget vil indeholde reklame.

jeg sørger hver sæson for at fylde op på deres basis garderobe fra serendipity organics, de er ofte vokset en størrelse på en sæson, særligt de to små. jeg synes det er rart at have noget blødt og lækkert, som jeg ved de altid kan have på til hvad som helts og hvornår som helst. serendipity organics har derudover et værdisæt som jeg sætter stor pris på og har været en fast del af børnenes garderobe lige siden jeg fik Fay. derudover har de også deres smukke signatur strik i alpaka uld og som flere af jer ved, så er jeg ovenud vild med strik.


når basis garderoben er på plads, elsker jeg at udvælge særlige styles fra andre forskellige brands. jeg er særligt blevet stor fan af det portugisiske brand play up. jeg elsker deres varme farve palette og forskellige kvaliteter, som kan mixes på kryds og tværs. samtidigt synes jeg at det giver et lækkert lille pift med en lækker chunky strik til fx et basis outfit.


det ses bla. her på Knud, som har basis body og leggings på fra petit piao og en dejlig varm cardigan på fra play up.


jeg undgår så vidt muligt print, med mindre det er simpelt og elegant. jeg er ikke fan af store traktor prints fx. og så længe ungerne ikke selv har en mening, så ser jeg ikke noget problem i at vælge det fra i deres garderobe. Fay er bevidst omkring farver og at hun har kjole eller nederdel på. men jeg kan stadig få hende i det meste og jeg vælger derfor stadig hvad der er i hendes garderobe, selvfølgelig med tanke på, at hun har nogle kjoler mv. hun kan vælge imellem.


jeg lader mig dog også altid inspirerer af årstiderne og lader mig forelske i de styles, som mine favorit brands lancere den givne sæson. jeg er ret bevidst omkring de forskellige tendenser, farver, mønstre mv. som er moderne fra sæson til sæson. men jeg lader mig ikke styre af det. jeg vælger det til, hvis jeg synes, at det kan noget fint, men hvis det fx er en farve som jeg generelt ikke er vild med, så vælger jeg det fra uden at tøve.

jeg er glad for earthy tones, i lyse og mørke nuancer, som kan kombineres med alt i min optik og som jeg blander ind i deres garderobe hele året. derved er der også meget af deres tøj, som kan bruges på kryds og tværs af sæsonerne. plus at det er en farve, som både drenge og piger kan bruge. jeg er dog ikke forfængelig med om drengene har en rust/rosa eller gule farver på, det synes jeg til gengæld bare spicer deres outfits op, da jeg ofte synes at drenge kan være en smule kedeligt klædt på - altid i blå eller grøn.


på billedet her, af dem alle tre, kan i måske fornemme det beskrevne farvetema. det går igen det meste af tiden. så hvis det går hen og bliver lidt for kedeligt, så synes jeg at det kan være fint at tilføje fx et halstørklæde, en hue eller hat, farverige strømper eller lign.


Fay har på billedet en nederdel på fra gro, en basis bluse på fra serendipity organics, strømpebukser fra play up og sko fra nature footwear.


Viggo har en striktrøje på fra summer and storm, bukser fra play up, futter fra pom pom og hat fra new kids in the hood. Knud har teddybear jakke på fra daily brat, som er et brand jeg blev opmærksom på ved forrige sæson, men som jeg synes byder på nogle virkelige fine ting. hans bukser er fra zara, halstørklæde fra little forrest og sko fra nature footwear.


så skal de selvfølgelig også have noget rigtigt overtøj, da det ikke altid rækker kun med striktrøjer. i dette tilfælde er jeg meget glad for marmar og deres termotøj. marmar har også deres basis tøj, som jeg benytter mig af, når de lige rammer en lækker farve, striber eller lign. jeg investerer sjælendt i en "overgangsjakke", men jeg bruger i stedet deres termojakker med og uden bukser.


håber i kunne blive lidt inspireret på en alsidig garderobe til jeres unger, hvor basis er the keyword, men med lidt spice af farver og strik.


xx Sofie