effektive dage

.. efter dage som i torsdags og i går, så får jeg bare en helt gennemtrængende følelse af at elske mit arbejde. når jeg kan mærke og se effekten af det jeg gør og have produktive dage. jeg bliver helt høj af at komme ud og snakke med folk, udvikle og skabe. da jeg jo tager turen fra Bornholm hver gang jeg skal noget, så bliver mine dage ofte ret presset og booket op med alverdens gøremål, fotoshoots, møder mv. det er virkelig den logistiske kalender man skal hive frem + en masse energi.

i torsdags var jeg på foto job hos EPICO. en anderledes case end jeg er vandt til at arbejde. EPICO er en konsulent virksomhed der hiver top nørdede kode typer ind, til hardcore backend kodning. jeg aner ikke en dyt - for jeg fulgte ikke meget med på min uddannelse ved disse timer. men hold fast det er lærerigt og jeg får så meget god energi af, at udvide min portfolio og se seje resultater, med super fede mennesker bag.

fredag stod den på møder hele dagen. først med et interesant nyt kommunikations bureau, hvor der potentielt ligger en masse freelance opgaver der skal løses i samarbejde med dem. her kan opgaver som foto, video, influencer marketing blandt meget andet komme på tale. jeg synes det er enormt spændende at tænke på at man på sigt kan blive en del af et sejt team, der kan være med til at udvikle på mine kompetencer og forhåbentlig få helt ny viden.


dette møde blev efterfulgt af kaffedate med @susliving - med en opfølgning på det selvstændige liv. det er altid dejligt at mødes med sine kollegaer, for man er ofte super alene, når man arbejder som influencer eller generelt som selvstændig. Sus er inden for det sidste lille års tid blevet en nær bekendt, som jeg holder meget af at tilbringe min tid med, når der er mulighed for det. endnu en hyggelig sidegevinst ved denne branche.


til slut endte jeg dagen af med et sindsygt (ja nu har jeg brugt ordet spændende en del gange her) men det VAR altså et SPÆNDENDE møde med @copenhagenbyme!! Camilla er iværksætter med STORT I! og jeg fatter nærmeste ikke hvor meget hun har gang i.. jeg bliver helt forpustet. men hun har selvfølgelig heller ikke lige tre unger oven i hatten. det er nogen gange det jeg tænker på, hvorfor fan jeg ikke har tid til det hele. men i skrivende stund, bare for at tage et eksempel, så skriver jeg dette blog indlæg alt imens mindste barnet bader ved siden af. win win for os begge to. men det er sådan man nogen gange bliver nødt til at prioritere sin tid, når man som mig gerne vil en masse.


når anyhow, det var lidt et sidespring. jeg glæder mig til at dele mere, hvad Camilla og jeg har i ærmet, når form og indhold er lidt mere på plads. juhuu jeg får kriller i maven, for det er ret nyt for mig, men noget hun har gjort sig i, et godt stykke tid. men hvor er det bekræftende, når andre kan se et potentiale i det man gør og hiver en med i deres tanker, så man kan udvikle sig sammen. i kan altså godt glæde jer. det gør jeg i hvert fald! ⠀ en lille forlængelse på min update. xx