Drengenes sommergarderobe. vol.1

indeholder reklame

Når venner, for lige at følge op på min video jeg smed op den anden dag på IG, så vil jeg lige gennemgå de forskellige styles her i et blogindlæg – så i kan få et endnu mere detaljeret overblik. Jeg vil prøve så vidt muligt at linke til de enkelte produkter og give et overblik over de nævnte brands. Viggo bruger str. 86 og Knud bruger str. 98, så dette er en fordel, ift at kunne mikse deres garderober. Viggo kan langt hen ad vejen bruge Knuds trøjer og leggings med et ekstra op smøg, så de outfits jeg viser frem er muligvis mikset imellem de to størrelser.

Som i kan se i videoen her, er farverne i earthy tones, som jeg hovedsageligt arbejder med. derudover er det primært ensfarvede styles, med enkelte prints, og striber i blandt. Derudover bliver der leget med forskellige strukturer, som umiddelbart er det der gør at det bliver legende at sætte de forskellige dele sammen. Der er bl.a. hør kvalitet, denim, strik, kanvas, muslin, bomuld i rib, terry og normalt jersey.

STRIK

I første omgang gennemgår jeg tre strik. De er lette og luftige og altså ikke til den varme side, men gode til forår og sommer. Perfekt til en lun sommeraften fx – de er henholdsvis fra MarMar og Serendipity Organics.

billede 1: body og strik fra Serendipity Organics, bukser fra Play up.

billede 2: body fra MarMar, strik fra Serendipity Organics, bukser fra The Simple Folk.

billede 3: strik fra MarMar, bukser fra Play Up.

BODY

Under disse strik er der et par basis bodyer, som også holdes i de neutrale farver, så det kan kombineres på kryds og tværs med bukser, leggings, shorts, under dvs. heldragter/smækbukser mv. Jeg vælger sjældent de typiske drenge farver, og nogen vil måske tænke har hun valgt ”gul”? Og ja det har jeg altså, for det fungerer umiddelbart bedst til de andre farver, jeg ellers arbejder med og jeg synes personligt at drengene sagtens kan have gul på.

fra venstre:

body 1 fra Serendipity Organics

body 2 fra MarMar

body 3 fra MarMar

TEE

Derudover har de selvfølgelig også forskellige T-shirts og selvom de er ret basis, så gør de forskellige strukturer at de alligevel er interessante + de små detaljer med fx knapperne på Play Up og generelt deres struktur gør det sjovt at lege med. Og så ser i også lidt print på en Organiczoo tee, og det er så simple print jeg arbejder med, hvis der indgår print på tøjet.

fra venstre:

tee 1 fra The Simple Folk

tee 2 fra Organic Zoo

tee 3 fra Play Up


& her er der et par bud på et par sommer-sæt, med bloomers fra MarMar.


SKJORTER

Jeg er rigtig glad for små skjorter til drengene, og særligt Viggo da han er meget lys i huden. Så på en solrig og varm sommerdag, kan det være rart med en skjorte som kan give skygge, men samtidigt er let og rar at have på. Her ser i et bl.a. et sæt fra Serendipity i en sart lilla farve. Det er måske lidt modigt, men jeg er faktisk ikke i tvivl om at begge drenge kommer til at rocke den skjorte. Man kan evt vælge at sætte nogle andre bukser til end de lilla, så man lige bryder det lidt.

billede 1: skjorte fra The Simple Folk, leggings fra Organic Zoo

billede 2: skjorte og smækbukser fra The Simple Folk

billede 3: skjorte og bukser fra Serendipity Organics

billede 4: skjorte fra Serendipity Organics og bukser fra Play up.

HELDRAGTER

Derudover har jeg i år en del heldragter til Viggo, de bliver super dejlige for ham at tulre rundt i. og så er det jo bare mega nemt, fordi det bare er et styk tøj der skal på – og så ud af døren. Hvis man allerede nu ønsker at tage dem i brug, så ville jeg tilføje en basis body og evt strømpebukser inden under, eller evt. en lille cardigan eller strik ud over.

billede 1: heldragt fra The Simple Folk, body fra MarMar

billede 2: heldragt fra Play Up, strik fra Serendipity Organics

billede 3: heldragt fra The Simple Folk

SMÆKBUKSER

Jeg er vild med det smækbukser kan. De kan nemlig fremkalde en helt særlig nostalgisk følelse af gamle dage (eller måske bare fra dengang man selv var barn). ;) Jeg synes det er et sindssygt charmerende stykke tøj og jeg er virkelig vild med disse fra The Simple Folk. Disse er i en virkelig fin rustrød og jeg har valgt at kombinere den med en grønlig skjorte, med knapper i ryggen.

skjorte og smækbukser fra The Simple Folk

JAKKER

Jeg har jo en svaghed for jakker, så der er blevet to stk. til garderoben, som er super gode nu her og til køligere dage hen over de næste par måneder. Viggo har en brugt denimjakke fra levis som er fundet hos Little reshop og Knud har fået en ret så lækker kanvas jakke fra The Simple Folk. Jeg synes det der denim er virkelig fedt materiale at matche ind her og der – det giver lige lidt kant.

brun kanvas jakke fra The Simple Folk

denimjakke fra Levis (little reshop) - forvent dog ikke en jakke magen til denne, da det er genbrugsguld.

HUER

Til sidst vil jeg slutte af med Viggos huer, som jeg pt bruger til ham. Her hvor det stadig kan være lidt køligt i vinden, men hvor solen brager ned. Derudover er huer i alle afskygninger bare en super fed accessoires, som nemt lige pifter outfittet op. Det skal selvfølgelig kun tilføjes hvis der er behov for det!! (kog aldrig dit barn, det gavner ikke noget)

fra venstre

brun bonnet fra Sunday Child

hvid hue fra The Simple Folk

grå strikhue fra Aviam, fundet hos little reshop

___

SÅ kom vi igennem første del – jeg påtænker en vol. 2 af drengenes sommergarderobe + at tilføje Fays sommergarderobe til herligheden. Men det bliver i et af de næste indlæg.

Håååber i blev inspireret.

xx